Demi Lovato több sztrókot is kapott és agykárosodást szenvedett túladagolása után

bulvár
2021 február 19., 11:36

Hamarosan bemutatják Demi Lovato négy részes dokumentumfilmjét a YouTube-on, amiben az énekesnő saját maga beszél mentális egészségéről és szenvedélybetegségéről. A héten megjelent előzetesből kiderül, hogy a 2018-as, majdnem halálos kimenetelű túladagolása után több sztrókot és szívrohamot is kapott.

„Maradandó agykárosodásom lett, ennek a mai napig érzem a hatásait. Nem vezetek, mert vakfoltok vannak a látóteremben. Sokáig az olvasás is nehezemre esett. Úgy érzem, mintha azért maradtak volna velem ezek, hogy emlékeztessenek arra, mi történhet, ha valaha is újra rossz állapotba kerülök. Hálás vagyok ezekért az emlékeztetőkért, de azért is hálás vagyok, hogy nem tartozom azok közé, akiket sokáig kellett rehabilitálni”

– mondta szerdai sajtótájékoztatóján Demi Lovato, aki 2018 júliusában herointúladagolás miatt került kórházba. Gyerekszínészként lett ismert a Disney Channel műsoraiban, majd énekesnő lett. Saját elmondása szerint 2008-ban, 17 évesen kezdett el komolyabban drogokat használni.

Az énekesnőról szóló dokumentumfilmet március 23-án mutatják be a YouTube-on.

link Forrás

(CNN)