A nyílt utcán késelte halálra feleségét egy 37 éves budapesti férfi

Több késszúrással, a nyílt utcán gyilkolta meg feleségét egy 37 éves budapesti férfi. A Bors értesülései szerint a gyilkosság a XIV. kerületi Füredi parkban történt, az egyik panelház előtt.

A 37 éves férfit a rendőrök még a helyszínen elfogták, bilincsben vezették el.

A nő életét a kiérkező mentőknek már nem sikerült megmenteniük.

A Bors értesüléseit a rendőrség is megerősítette, tájékoztatásuk szerint a rendőrség 13 óra után kapott bejelentést arról, hogy a XIV. kerületben egy nőt láttak, akinek véres volt a ruhája. Mint írták, a nőt megszúrták, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Megerősítették azt is, hogy a helyszínen elfogták a gyilkosság gyanúsítottját, egy 37 éves férfit. (Via Népszava)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.