18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Harminc nemi erőszak elkövetésével vádolják Ron Jeremy pornósztárt

bűnügy
2021 augusztus 26., 06:53

Ron Jeremyt, egykori pornószínészt és filmrendezőt két évtizedre visszamenőleg 30 nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolta meg 21 nő, jelentette a Los Angeles-i ügyészség szerdán.

A vád szerint a 68 éves férfi 12 alkalommal nemi erőszakot követett el, 7 alkalommal orális szexre kényszerített nőket, 6 alkalommal szexuális visszaélést követett el, 4 alkalommal erőszakosan, idegen testtel hatolt be, 2 esetben pedig eszméletlen vagy alvó embereket erőszakolt meg. A bűncselekményben egy 14-15 éves gyerek is érintett volt.

photo_camera Ron Jeremy. Fotó: DAVID MCNEW/AFP

A vádak egybehangzanak a tavaly felhozott vádakkal, amik miatt már 2020-ban letartóztatták a pornószínészt. Ha pedig ezek igaznak bizonyulnak, akkor 300 év börtönre is ítélhetik Ron Jeremyt, aki eddig tagadta a vádakat. (axios)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.