„Az óceánok megmentéséről szóló tweeted nem kapott elég figyelmet, ezért most megöljük ezt a veszélyeztetett csukabálnát”

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 szeptember 14., kedd 5:40
2

A CBS The Activist címen futó realityjét csak október végén mutatják be, de már most annyi kritikát kapott, amennyit valóságshow-k egy komplett évad alatt is nehezen gyűjtenek össze.

Az Actvistnek három műsorvezetője lesz: az énekes Usher, a színésznő Priyanka Chopra Jonas és a táncos Julianne Hough, a műsorban pedig gyakorlatilag a három celebműsorvezető versenyezteti majd egymással két-két fős, aktivistákból álló csapatát, hogy „a világ három létfontosságú ügyének – egészségügy, oktatás és környezetvédelem – valamelyikében érdemi változást érjenek el”.

A Global Citizen által készített sorozatban a csapatok hétről hétre különböző kihívásokban vesznek részt, hogy közben népszerűsítsék az általuk támogatott ügyet, azt pedig, hogy mennyire sikeresek, az online visszajelzések, vagyis közérthetőbben: a lájkok alapján mérik. A csapatok célja, hogy valamelyikük eljusson a G20 római csúcstalálkozójára, hogy ott a világ vezetővel találkozva pénzügyi és egyéb támogatást szerezzenek tőlük. A Global Citizen alapítója, Hugh Evans szerint „ez egy olyan, a maga nemében teljesen egyedülálló sorozat, ami valódi változásokra inspirál”, és amiben „a nézők figyelemmel kísérhetik, hogyan teszik próbára az aktivisták szenvedélyét és elkötelezettségét”.

Tök jól hangzik, mi ezzel a gond?

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt