Óra közben próbálta megcsókolni kiskorú tanítványát egy magántanár Vas megyében

bűnügy
2021 szeptember 15., 08:04
comments 3

„Tizennegyedik életévét betöltött személlyel, hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés miatt emelt vádat” a Szombathelyi Járási Ügyészség egy Vas megyében élő ötvenes férfival szemben, aki magántanárként zaklatta az egyik kiskorú tanítványát.

A vádirat szerint a lányt 15 éves kora óta tanította a saját lakásán, a gyerekkel „bizalmi kapcsolatot alakított ki”, és „magánéleti”, illetve „szexuális” témákról is beszélgetett vele. Úgy tudni, hogy a férfi többször is megölelte a gyereket, nemcsak amikor köszönt neki, de óra közben is, illetve „rendszeresen kicsimnek, szerelmemnek szólította”. A lány elmondása szerint a férfi más tanítványait is így hívta.

A férfi 2019 őszén óra közben többször is megcsókolta a gyereket, aki próbált elhúzódni tőle. A lány azután szólt a szüleinek a történtekről, hogy a férfi a farmerja egy szakadásán keresztül benyúlt a nadrágja alá.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.