Schmidt Mária elemzője szerint Márki-Zay csak tetteti, hogy konzervatív

agyvihar
2021 október 17., 06:22
comments 32

Úgy tűnik, továbbra is nehezen kezeli a kormányzati propaganda Márki-Zay Péter váratlan sikerét. Karácsony Gergely helyett most őt kell lejáratni, de ez egyelőre döcögősen megy, úgyhogy vasárnap reggel bevetették a Schmidt Mária-féle XXI. Század Intézet vezető elemzőjét, Deák Dánielt is.

„Kommunikációs fogás csupán, hogy Márki-Zay Péter konzervatívnak mutatja magát, valójában több szavazatot remél ettől” - vádolta meg álkonzervatívsággal Márki-Zayt a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Deák Dániel szerint a hódmezővásárhelyi polgármester a baloldalon kívüli szavazókat akarja megnyerni, mert csak az ellenzéki táborral nem lehet választást nyerni. A miniszterelnök-jelölti vitából már kiderült, hogy Márki-Zay Péter egyáltalán nem gondolkodik jobboldali programban, egy régebbi nyilatkozatában pedig még összefogást szorgalmazott Gyurcsány Ferenccel, és elismerően nyilatkozott a hírhedt őszödi beszédről - mondta Deák.

(via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.