15 évet kapott a férfi, aki megölte, felgyújtotta, és elásta a főnökét

október 22., péntek 13:27
1

A Tatabányai Törvényszék első fokon 15 év börtönre ítélt egy férfit, aki megölte, gázolajjal lelocsolta, majd felgyújtotta munkaadóját - közölte a törvényszék sajtótitkára pénteken az MTI-vel.

H. Imre alkalmi munkás volt a férfinél, akitől egy kis házat is bérelt a családjával. Az egyik este összevesztek, és a gyanúsított többször úgy fejbe vágta a főnökét, hogy az a helyszínen meghalt. Élettársa segítségével ezután felrakta a holttestet az utánfutón lévő szemétre, és elvitte a főnöke szomódi tanyájára, ahol a szeméttel együtt gázolajjal felgyújtotta a szemétégető gödörben. A lebukása előtt még üzeneteket küldött magának és másoknak a férfi telefonjáról, de később azt is elégette.

A férfit a Tatabányai Törvényszék emberölés és kifosztás miatt 15 év börtönbüntetésre, élettársát bűnpártolásért hat hónap börtönbüntetésre ítélte.
Az ítélet nem jogerős, a vádlottak és a védőik enyhítésért jelentettek be fellebbezést, míg az ügyész az elsőrendű vádlott vonatkozásában az ítéletet tudomásul vette, a másodrendű vádlott esetében 3 nap gondolkodási időt kért.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt