Az igazság a bedrogozott menyasszonyról: a Cseh Katalin esküvőjére felhúzott kampány teljesen új minőséget jelent

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 november 5., péntek 16:04
64

„Asztalok között csúszott-mászott a földön, zavartan bolyongott drága esküvői helyszínének kertjében Cseh Katalin. A Momentum politikusa ki tudja minek a hatása alatt állhatott, amikor azok az újabb botrányos képek készültek, amik most a Bors birtokába kerültek. A fotók tanulsága szerint egymás után gurította le az Aperol Spritzeket."

Ezzel a bevezetővel közölt cikket ma, november 5-én a kormányzati médiakonszernhez tartó Bors weboldala. A cikkhez mellékelt képeken - amiket egyébként az a Kondella Misi művésznevű esküvői fotós készített, aki Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagziján is dolgozott - semmi olyasmi nem látszik, amiről a szöveg szól. Cseh egyáltalán nem tűnik zavartnak. Egyetlen képen van nála Aperol Spritz, speciel egy érintetlen pohárral. Első pillantásra nyilvánvalónak tűnik, hogy valamilyen műsorszám vagy esküvői programpont részeként ereszkedett négykézlábra az asztalok között, illetve hogy ezért ment ki az esküvői helyszín kertjébe.

(Cseh egyébként tőlünk tudta meg, hogy Kondella volt Mészárosék fotósa is, jól hallhatóan meg is lepődött rajta.)

“A násznép is csak találgatott: miért alázta meg magát Cseh Katalin azzal, hogy asztalok között, négykézláb botorkált élete nagy napján.(...) Esetleg valamiféle kábítószer hatása alatt állhatott?” - írta a Bors. Olyan képekről, amikről ők végképp jól tudták - de amikről az avatatlan szemlélőnek is ordít - hogy az esemény hivatalos fotósa készítette őket. És ezeket később maga a friss feleség osztotta meg a vendégeivel. Vagyis egészen biztos, hogy nem magatehetetlenül bedrogozott menyasszonyt mutatnak.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt