Hétfőn már a polcokon lehet Várkonyi Andrea sikerkönyve

könyv
2021 november 19., 16:26
comments 17

Megérkezett a raktárakba, így a jövő héten már a boltok polcaira is felkerül Dr. Várkonyi Andrea új könyve - értesültünk több könyvesbolttól. Eddig csak a Bookline előjegyzési sikerlistáját vezette Mészáros Lőrinc sikeres nagyvállalkozó új feleségének "És ezt lehet?" címmel, a Jaffa Kiadó gondozásában megjelenő 302 oldalas alkotása, de legkésőbb szerdáig már a kezükben is tarthatják a rajongók, bele is lehet majd szagolni.

Te is élhetsz szabadon, a saját értékeid szerint, egyenrangúként, olyan emberek között, akik építenek és támogatnak téged.

- olvasható a könyv ajánlójában. A Libri jelenleg 4749 forintot kér a vásárlóktól a könyvért cserébe.

Várkonyi Andrea nem csak könyvet írt, hanem a TV2 Média Csoport igazgatóságának tagja is lett november 2.-án.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.