A királynő „feldúlt” lett, amiért a BBC nem mutatja meg neki az unokáiról szóló dokumentumfilmet, mielőtt az adásba kerülne

PLETYKA
2021 november 21., 11:12
comments 5

Hétfőn kerül adásba a BBC2-n a The Princes And The Press (a Hercegek és a Sajtó) című dokumentumfilm, ami a hírek szerint William és Harry hercegek egymáshoz való, egyre romló viszonyát mutatja majd be. A kiszivárgott részletek szerint szó lesz benne arról, hogy a két királyi családtag hogyan juttatott el különböző sajtótermékeknek mindenféle rágalmakat a másikról.

Nem csoda, hogy a Buckingham-palota hivatalosan felkereste a BBC szerkesztőségét, hogy hadd lássák a filmet, mielőtt az adásba kerülne. Az sem csoda, hogy a közszolgálati csatornánál nemet mondtak a kérésre. Most, a palotához közel álló források szerint, a királynő feldúlt lett az ügy miatt. A királyi család több tagja pedig a BBC bojkottját helyezte kilátásba.

A félelmük jogos, hiszen mindig nagyot szól, ha összejönnek a herczegek és a sajtó. (via: Mirror, borítókép: BEN STANSALL / POOL / AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.