Donald Trump tiszteletbeli 9 danos fekete övet kapott a taekwondo szövetség elnökétől

külföld
2021 november 23., 10:56
comments 3

Donald Trump hétvégén floridai birtokán látta vendégül az egyik nemzetközi taekwondo szövetség, a Kukkiwon vezetőjét, a dél-korai Lee Dong Seop-ot. A találkozót a New York Post beszámolója szerint egy Egyesült Államokban élő koreai szervezte meg, aki hallotta, hogy Trump érdeklődik a harcművészet iránt.

A találkozóról a Kukkiwon oldalára kerültek ki fotók, itt igyekeztek is tisztázni, hogy semmiféle politikai kérdést nem érintettek, pusztán beszélgettek kicsit, illetve készült pár fénykép is, melyeken Trump hagyományos taekwondo öltözetben látható.

photo_camera Fotó: Kukkiwon_tkd/Facebook

Trump emellett kapott egy tiszteletbeli 9 danos fekete övet is a szövetség elnökétől, és a volt elnök azt mondta, hogy ebben a ruhában fog bemenni a Kongresszusba, ha ismét megválasztják elnöknek.

Hasonló övet kapott már Vlagyimir Putyin is, aki 2013-as, szöuli látogatásakor vehette át a kitüntetést. És ugyan egyikük sem taekwondózott soha, de Putyinnak azért legalább tényleg van egy valódi fekete öve is, cselgáncsból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.