104 százalékos átoltottságot ért el egy kis szicíliai falu

járvány
2021 november 27., 10:08

Miközben az európai kormányok újabb és újabb módszerekkel próbálnák rávenni az embereket a Covid elleni oltakozásra, egy kis szicíliai falu egészen furcsa oltási statisztikával rendelkezik. Palazzo Adrianoban ugyanis 104 százalékos az átoltottság - írja a londoni The Guardian.

Nicolò Grana polgármester nagyon büszke a furcsa adatra, pedig annak csak az az oka, hogy a faluban sok nem hivatalosan bejelentett lakos is él, de őket is beoltották. Valamint a környező településekről is érkeztek oltakozók. A falu veszélyeztetett volt, mert a fiatalok elköltöztek, így nagyon sok idős lakik a településen.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.