Billie Eilish szerint a fiatal tinédzserkori pornónézés szétcseszte az agyát

2021 december 15., szerda 7:12
8

A húszéves énekesnő egy rádióinterjúban beszélt arról, hogy a pornó késztette arra is, hogy ne mondjon nemet „olyan dolgokra, amik nem voltak jók”, amikor elkezdett szexelni. „Azt hittem, hogy ez az, amihez vonzódnom kellene.” Billie Eilish, aki elmondása szerint tinédzserként „erőszakos” és „bántalmazó” tartalmakat is látott, úgy fogalmazott, ma már úgy gondolja, a pornó „gyalázatos”. Kritizálta azt is ahogy a pornó a női testeket és a szexuális élményeket ábrázolja.

„Nem értettem, ez miért rossz, azt hittem, így tanulod meg, hogyan kell szexelni” – mondta az énekesnő, hozzátéve, hogy akkoriban azt gondolta, „nagyon menő”, amiért nem volt problémája a pornóval és azokkal, amiket a filmekben látott. Azt mondta, szerinte az, hogy ilyen fiatalon nézett pornót, „szétcseszte” az agyát, és rémálmai voltak.

Eilish szerint a „valódi probléma”, hogy a pornó nem segíti, hanem inkább megzavarja, eltorzítja azt, hogy mi a normális szex közben, és hogy mit jelent a „beleegyezés”. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt