Nézzen olyan bátran szembe a megpróbáltatásokkal, mint az ausztrál miniszter az óriáspókkal

ÁLLAT
2021 december 17., 11:11
comments 2

A pókiszonyosok inkább csukják be ezt az ablakot még most, mert ami jön, az még engem is megvisel, pedig nekem nincs semmiféle fóbiám. Bár lehet, hogy az ausztrál egészségügyi miniszter bátor kiállása még a pókfóbiásokat is arra inspirálhatja, hogy nézzenek szembe a félelmeikkel, és tegyék, amit meg kell tenniük.

Yvette D'ath, az ausztrál egészségügyi miniszter éppen a koronainfó helyi megfelelőjét tartotta újságíróknak csütörtökön, csak mivel Ausztráliában most lényegében nyár van, ezt a szabadban tette. A miniszter éppen arról beszélt, milyen eredménye van eddig annak, hogy az országban kötelezővé tették a cégeknek, hogy csak oltással engedjék dolgozni az alkalmazottaikat, amikor valaki jelezte, hogy egy nagy pók mászik rajta.

Hősünk erre csak lenézett a lábára, annyit mondott, hogy "oh", majd illedelmesen azt kérte, hogy valaki szedje le róla a pókot.

Nem is akármilyen pók tévedt a kormány egyik tagjára, hanem egy vadászpók, amelyek Ausztráliában elég méretesre meg tudnak nőni, egyik lába végétől a másikig akár 15 centisek is lehetnek. D'ath viszont nem pánikolt, annyit mondott, hogy nem szereti a vadászpókokat, de most úgy fog csinálni, mintha nem mászna épp rajta egy, és folytatta a sajtótájékoztatót.

"Kérem, azért ha az arcom közelébe ér, szóljanak!"mondta a miniszter, de közben kollégája lepöckölte róla az állatot, ami egy ideig még körözött a politikus cipője körül, majd arrébb ment. Azért egy picit megrettent, amikor látta, hogy a pók megint körülötte mászkál, de ez nagyon visszafogott reakció ahhoz képest, amit szerintem az emberek 95 százalékából kiváltott volna egy nagy pók. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt