Egy román férfi kirabolt egy lottózót Hévízen, a népligeti buszpályaudvaron fogták el

bűnügy
2021 december 21., 20:36
comments 1

A fővárosban, a népligeti buszpályaudvaron fogták el a rendőrök azt a román férfit, aki Hévízen kirabolt egy lottózót.

link Forrás

A rendőrséget pénteken hívták fel, hogy egy kapucnit és fekete maszkot viselő férfi bement egy hévízi lottózóba, ahol rátámadt a pult mögött álló alkalmazottra. A nő a dulakodás közben a földre került, ekkor az elkövető a pult felső fiókjában lévő készpénzt magához vette.

Az alkalmazott megpróbálta visszatartani az elkövetőt, de a támadó elmenekült. A nő megnyomta a pánikgombot, a riasztásra az üzlet tulajdonosa hívta a rendőrséget.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 47 éves, román állampolgárságú férfit szombaton Budapesten, a népligeti autóbusz-pályaudvaron fogtak el. Kihallgatták, és elrendelték a letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.