Az influenszer, aki táncolás közben literszámra önti a parfümöt a saját szemébe

2021 december 30., csütörtök 8:43
3

Bizonyára sokan ismerik már Aaron Marinót, a rohadt idegesítő „alfahím” influenszert, aki arról üvöltözik, hogyan kell a legkirályabb faszinak lenni.

Nyugalom, ez a cikk nem róla szól, hanem a szintén nagyon idegesítő, de valahogy sokkal szórakoztatóbb és – a szemünk előtt kibontakozó őrület ellenére – néha már-már egy kicsit szimpatikus, másik (ál)macsó figuráról, Jeremy Fragrance-ről, akinek sajnos csak negyedakkora a Youtube-csatornája (1,68 millióan követik), bár Tiktokon ő vezet (3,3 milliós tábora van). A két férfi természetesen már szerepelt közös videóban.

A Los Angelesben élő, 32 éves, lengyel származású német parfümszakértő vagy inkább -fanatikus Daniel Sredzinski alapvetően kölniket tesztel és ajánl különböző alkalmakhoz és szempontok alapján, például munkához, randira, ételekhez, utazáshoz, szexhez stb., közben pedig Ace Venturát megszégyenítő módon ripacskodik:

Rengeteget táncol émelyítően sűrű parfümfelhőben:

Rendszeresen feszít félmeztelenül:

Néha már olyan, mintha Istenes Bence, Dablty és Pumped Gabo kokainfüggő testvére szerepelne a Jackassben:

A hajnali edzés részeként beszalad az 5 fokos óceánba:

New Yorkban pedig 1 óra alatt lenyomott 1000 fekvőtámaszt egy fehér öltönyben (de amikor valamit elbénázik, amúgy is azzal szokta magát büntetni, hogy ott helyben egykezes fekvőket kezd el nyomni):

De zenél is, ami miatt olyan, mint egy újgenerációs, még kellemetlenebb David Hasselhoff:

Korábban egyébként táncos volt, majd popsztárkodással is próbálkozott:

És – az elvileg keresztény agglegény – rögeszmésen sokszor említi, hogy maszturbál, de nem fejezi be, így tartja magasan a tesztoszteronszintjét a forgatáshoz:

Akinek van 20 perce, annak ajánlom az élettörténetéről szóló videót, komoly érzelmi hullámvasút, és kiderülnek belőle súlyos részletek a múltjából, például:

  • a meleg közösségben olyasmikbe ment bele, amikbe nem kellett volna,
  • majd amikor meghalt az apja, aki gyerekkorában sokat verte,
  • még pénzügyileg is padlóra került,
  • ráadásul beperelte egy nő nemi erőszakért (és nagyon úgy tűnik, nem volt teljesen ártatlan az ügyben, de annyira nem, hogy hazudott is a bíróságon),
  • végül pedig ideg-összeroppanást kapott, elsírta magát egy repülőtéren.

De a profi showman még a saját nyomorát is kizsákmányolja: a védtelennek tűnő pillanataiban is látványosan komolyan vehetetlen ripacsként beszél arról, hogy amikor kemény akar lenni, nem húz alsónadrágot, aztán elsírja magát azon, hogy nők azért sminkelik magukat, hogy szépek legyenek. Máskor pedig mindezt ilyen egyszerűen mondja el, mintha valamiféle pszichózisban szenvedne:

Jeremy Fragnance egyébként azzal is szokott készülni a parfümtesztekre, hogy odaguggol a virágokhoz, és elkezdi vadul beszívni a levegőt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt