A tanárok mellett a Magyar Szakszervezeti Szövetség is figyelmeztető demonstrációt tart január végén

POLITIKA
2022 január 13., 16:45
comments 1

Figyelmeztető demonstrációt tart a Magyar Szakszervezeti Szövetség január 31-én, erről döntött a szakszervezet elnöksége csütörtöki ülésén. Az érdekvédelmi szervezet közleményében arról ír, hogy

a pedagógus társadalom melletti szolidaritás és a MASZSZ-tagszervezetek bértárgyalásainak támogatása érdekében tartanak demonstrációt.

A szövetség elnökségi ülésén arról is döntött, hogy továbbra is támogatják a 3 havi álláskeresési idő meghosszabbítását 270 napra. A Pedagógusok Szakszervezete és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete még decemberben jelentette be, hogy figyelmeztető sztrájkot hirdetnek január 31-re. Azt ígérik, hogy ha a januári akció nem vezet eredményre, március 16-ra újabb sztrájkot szerveznek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.