Mínusz 10 fok volt az éjjel, kedd hajnalban akár mínusz 19 fok is lehet

időjárás
2022 január 24., 07:36
comments 4

Hétfőn hajnalban több helyen is mínusz 10 fok volt, a havas tájakon pedig még ennél is hidegebb volt az éjjel. Az Időkép előrejelzése szerint hétfő reggelre csak a nyugati határ környékére mondanak hószállingózást, különösebb csapadék máshol nem várható.

photo_camera Fotó: Nathan Denette/MTI/MTVA

Kedd hajnalban pedig még a ma reggelinél is keményebb fagyok lehetnek, a legalacsonyabb hőmérséklet -3, -16 fok között alakul, de az északkeleti határ közelében -17, -18 fok is lehet. Sőt, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint akár mínusz 19 fokot is mérhetnek majd.

Szerdára már pár fokkal enyhül az idő, kevés hó, havas eső, gyenge eső is lehet, hajnalban -10, +2, napközben -1, +6 fok várható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.