Az oltásellenesek paraguayi Paradicsomában fegyveresek őrzik a kaput

agybaj
2022 január 30., 18:45

A 2016-ban létrehozott paraguayi El Paraíso Verde, azaz Zöld Paradicsom a legnagyobb zárt kolónia Dél-Amerika területén. A csodás fekvésű tájon vannak folyók, tavak, települések, különféle létesítmények. A kolónia oldalán azt írják, azok telepedtek itt le, akik nyugalomra vágytak és több zöldre, illetve, akik „ki akartak kerülni a mátrixból”.

Azok találnak itt menedéket, akik titkos összefüggéseket fedeznek fel a globális gazdasági és politikai trendek mögött, akiket aggaszt az 5G bevezetése, a víz fluorizálása, a kötelező vakcina vagy az úgynevezett chemtrail. „Zöld Paradicsomunk a konzervatív szabadgondolkodók, a nonkonformisták és azok menedéke lett, akik a lehető legjobb életet szeretnék élni a saját feltételeik szerint” - írják magukról.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.