Az oltásellenesek paraguayi Paradicsomában fegyveresek őrzik a kaput

Lezárt tartalom a Kör tagjainak agybaj
2022 január 30., 18:45
comments 27

A 2016-ban létrehozott paraguayi El Paraíso Verde, azaz Zöld Paradicsom a legnagyobb zárt kolónia Dél-Amerika területén. A csodás fekvésű tájon vannak folyók, tavak, települések, különféle létesítmények. A kolónia oldalán azt írják, azok telepedtek itt le, akik nyugalomra vágytak és több zöldre, illetve, akik „ki akartak kerülni a mátrixból”.

Azok találnak itt menedéket, akik titkos összefüggéseket fedeznek fel a globális gazdasági és politikai trendek mögött, akiket aggaszt az 5G bevezetése, a víz fluorizálása, a kötelező vakcina vagy az úgynevezett chemtrail. „Zöld Paradicsomunk a konzervatív szabadgondolkodók, a nonkonformisták és azok menedéke lett, akik a lehető legjobb életet szeretnék élni a saját feltételeik szerint” - írják magukról.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt