Videó: hülyébb volt, mint amennyire piromániás, ezért sem tudta lángba borítani a környéket a zuglói gyújtogató

bűnügy
2022 február 08., 12:22
photo_camera Akcióban az éjjeli gyújtogató.

Egy Kerepesi úti patika biztonsági kamerájának felvétele bizonyítja, hogy milyen nagy szerencséje volt a közvetlen környék lakóinak február 4-én éjjel. A rendőrség most publikálta a videót arról az esetről, amikor egy 48 éves fickó, miután porig égetett egy parkoló autót a budapesti Francia úton, a Kerepesi útra kiérve betörte egy patika kirakatát, és azt is megpróbálta lángba borítani. De szerencsére olyan módszerrel, hogy nagyrészt a helyiség közepére dobálta az égő papírokat. Oda, ahol semmi sem tudott meggyulladni. Mielőtt lelépett volna, felborított ugyan egy széket, hogy az gyulladjon be, de a szék ehelyett inkább eloltotta az utolsó égő fecnit.

Mivel az egésznek volt szemtanúja is, aki értesítette a rendőröket, a piromániást perceken belül elkapták, és senkinek sem esett baja, a kiégett kocsit kivéve.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.