Megtalálták a menekült ukrán kisfiú Budapesten elszökött macskáját

ÁLLAT
2022 március 02., 06:51
comments 11

Olvasónk, Attila tegnap jelentkezett azzal, hogy elszökött egy macska Budapesten. Nem akármilyen macska, hanem egy Ukrajnából menekült kisfiúé, akit az anyjával együtt egy Lovag utcai lakó fogadott be pár napra. “A cica a menekülést átvészelte, de itt elveszett a Lovag utca 5. szám alól, szegény kisfiú egyfolytában sír.” - írta olvasónk.

A macska képét több erre szakosodott csoportba is kiposztolták, a keresésbe legalább egy, önmagát civil cicamentőként bemutató önkéntes is bekapcsolódott és a macska rövid időn belül meg is lett. Íme Ljuba:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.