Ejtették a szexuális zaklatással kapcsolatos vádakat Snoop Dogg ellen

külföld
2022 április 08., 11:22
comments 1

Visszavonták a szexuális zaklatással kapcsolatos keresetet, amit egy nő nyújtott be Snoop Dogg rapper ellen, írja a BBC.

A perben Jane Doeként megnevezett nő azzal vádolta meg Snoop Doggot, hogy szexuálisan zaklatta őt az egyik koncertjén még 2013-ban. A rapper jogi képviselői szerint az állítások hamisak, és üdvözölték, hogy a nő visszavonta a keresetet két hónappal azután, hogy az ügy elindult.

A nő azt állította, hogy a rapper egy tévéstúdió mosdójába rontott be, ahol orális szexre kényszerítette és maszturbált előtte. A nő azt is állította, hogy táncosként, modellként és színésznőként is dolgozott Doggnak, de a rapper szerint soha nem dolgozott neki. Jane Doe ügyvédje egyelőre még nem nyilatkozott arról, hogy miért vonták vissza a keresetet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.