Amy Schumer olyan durva, halálos fenyegetéseket kapott az egyik Oscar-gálás vicce miatt, hogy még a titkosszolgálat is felfigyelt rájuk

nők
2022 április 14., 08:04
comments 1

Néhány ember nagyon kiakadt Amy Schumer egyik Oscar-gálás jelenetén, és a komikus olyan durva, halálos fenyegetéseket kapott tőlük, hogy még a titkosszolgálat és a Los Angeles-i rendőrség is kapcsolatba lépett vele miattuk. „A nőgyűlölet hihetetlen” - mondta ezzel kapcsolatban Howard Stern műsorában.

Amy Schumer az Oscar-gálán
photo_camera Amy Schumer az Oscar-gálán Fotó: MIKE COPPOLA/Getty Images via AFP

A jelenetben Schumer felállítja Jesse Plemons rendező mellől Kirsten Dunstot, akit "seat-fillernek" néz, vagyis olyan közönségnek, akiket azért hívnak, hogy kitöltsék az üres székeket a meghívottak között. A viccbe Dunst és Plemons is be volt avatva, de sokaknak ez nem esett le, és úgy gondolták, Schumer „tiszteletlenül bánt” Dunsttal. Végül annyira kontrollálhatatlanná vált a helyzet, hogy kénytelen volt a közösségi médiában is kiírni, hogy ez egy megrendezett jelenet volt. (Variety)

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.