Pumped Gabo megmentett egy galambot

ÁLLAT
2022 április 26., 6:38
comments 4

Pumped Gabo a hétfő estéjét a mályi madármentőknél töltötte, miután nem sokkal korábban talált egy vérző lábú galambot. Mondjuk közben be kellett ülnie egy előadásra, de megoldotta, mert a madarat addig beültette az anyósülésre, és azt mondta neki, I got you bro!

A madár nagyot pihent Pumped Gabo autójában, innen pedig már egyenes út vezetett a madármentőkhöz, akik azt mondták, ez egy 2021-ben kikelt postagalamb, akinek csak a lába sérült meg, azt pedig helyre tudják hozni, vagyis minden rendben lesz vele.

<3

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt