Kilencéves a 444, kilenc forint az előfizetés

szolgálati közlemény
2022 június 7., 16:43
comments 4

Idén lett kilencéves a 444, ezért június 1-től kilenc napig kilenc forintért lehet tagságot váltani a Körben, azaz még kicsivel több mint 2 napig tart az akció.

Ha érdekel, itt tudod megnézni a részleteket, de nem túl bonyolult a dolog: aki most vásárol bármilyen előfizetést, havit vagy éveset, kicsit vagy nagyot, annak egy hónap hozzáférést kilenc forintért adunk.

Ennyi pénzért (kilenc forintért) most mindent ki lehet próbálni: cikkolvasást, prémium hírlevelet, kommentelést, zárt Facebook csoportot, szóval ha bárki eddig hezitáltál volna, akkor nincs jobb alkalom.

Kilencforintos előfizetések errefelé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt