Drónról pottyantottak aknagránátot a letolt gatyával pottyantó orosz katonára

külfüld
2022 június 27., 05:08
comments 26

Pillanatnyilag az egyik legnépszerűbb orosz-ukrán háborús videó főszereplője egy mezőn a dolgát gyanútlanul, letolt nadrággal végző orosz katona. Aki nem vette észre, hogy pont fölötte lebeg egy drón, amiről le is videózták, ahogy odaejtenek mellé egy kis vezetőszárnyakkal felspécizett aknagránátot.

A videó vége arról árulkodik, hogy a katona talán nem halt meg, bár az ilyen gránátok repeszeket szoktak szórni, úgyhogy hiába nem találták telibe, jó állapotban sem lehet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.