Elfogták a Slovan Bratislava buszát megdobó férfit

futball
2022 július 20., 05:32
comments 3

Kedd este kővel megdobták a Ferencváros elleni szerdai Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő Slovan Bratislava labdarúgócsapatának buszát a Népligetnél. Senki sem sérült meg, csak az üveg külső felülete rongálódott meg.

photo_camera Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, írja a police.hu. Még az éjszaka azonosították a feltételezett elkövetőt, akit másnap hajnalban XVII. kerületi lakásában el is fogtak. A 30. éves Cs. Gábor beismerte tettét, és azt mondta, megbánta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.