Halálra égett két ember egy grúz embercsempész autójában, Bócsánál

augusztus 5., péntek 9:40
1

Egy grúz férfi tizenöt embert akart átcsempészni az országon egy autóval, azonban péntek hajnalban Bócsa közelében összeütközött egy másik kocsival. A balesetben hárman meghaltak, tizenegy ember pedig megsérült.

A kiskőrösi rendőrök augusztus 5-én 2 óra körül Tázlár belterületén intézkedés alá akart vonni az embercsempész Hyundai típusú autóját, de a sofőr megállás nélkül, nagy sebességgel továbbhajtott. Az autót vezető férfi az 54-es út kereszteződéséhez érve sem lassított, és úgy akart kikanyarodni a főútra, hogy nem biztosított elsőbbséget a védett úton – a Bócsa felől Kecskemét irányába – haladó Mercedesnek, ezért összeütköztek. Mire a rendőrség a helyszínre ért, az árokba borult járművek már kigyulladtak. A Hyundai sofőrjét – egy grúz állampolgárt – a helyszínen elfogták.

A határsértők közül ketten a helyszínen meghaltak, mivel bennégtek a járműben. A két kocsiban utazó határsértők közül tizenkét sérültet kórházba szállítottak, közülük egy ember szintén meghalt. Négyen nem sérültek meg.

A grúz sofőr ellen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának munkatársai embercsempészés bűntette és halálos tömegszerencsétlenséget okozó közúti baleset gondatlan okozása bűntette miatt nyomozást indítottak. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt