Tiborcz István turai KSTLY-ában bulizott Justin Bieber a Sziget után

bulvár
2022 augusztus 13., 15:32
comments 18

Legalábbis az énekes Instagramjára posztolt fotók szerint, amelyeken a Telex vette észre, hogy nemcsak a bárpult, de a tapéta, a padló és minden egyéb pont úgy néz ki, mint a turai Schossberger-kastélyban, vagyis a Botaniq Hotel épületében, ami Tiborcz István, vagyis Orbán Viktor vejének érdekeltségébe tartozik. A 2020 nyarán megnyitott kastélyszálló tulajdonosa a BDPST Group, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

Justin Bieber pénteken volt a Sziget headlinere, feltehetően koncertje után szállt meg Turán, ahova a fotók szerint felesége, Hailey Bieber is vele tartott. Tiborczot nem fedeztük fel a képeken.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt