Elpusztult a bulldog, amit fegyverrel fenyegetőzve raboltak el

augusztus 15., hétfő 15:47

Négy hónappal azután, hogy Washingtonban fegyverrel fenyegetőzve elloptak egy Bruno nevű francia bulldogot, a hatóságok a szomszédos Prince George's megyében találtak rá az elpusztult kölyökre. A bulldogot a mikrocsipje alapján azonosították, a washingtoni rendőrség folytatja a nyomozást a mostani, illetve az április 13-án történt fegyveres rablás ügyében.

A kutyát Washingtonban, egy parkban sétáltatta gazdája még áprilisban, amikor valaki fegyverrel a kezében elrabolta az állatot. 15 perccel később a közelben elraboltak egy 11 hetes, ausztrál juhászkutyát is. A két kutya elrablásáról szóló hírek több ezer megosztást kaptak a közösségi oldalakon, végül az ausztrál juhászkutyát a rendőrség 30 órán belül megtalálta egy északkelet-washingtoni lakásban. A kutyán kívül még drogot, lőfegyvereket és lőszert is találtak, illetve négy felnőttet és három fiatalkorút, akiket megvádoltak.

A francia buldogot azonban nem találták meg, gazdája ezért pénzt gyűjtött, hogy magánnyomozót fogadhasson fel. Az egyelőre nem derült ki, hogy a francia bulldoggal mi történt, a Prince George's megyei rendőrség nem részletezte az ügyet. (Washington Post)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt