Elpusztult a bulldog, amit fegyverrel fenyegetőzve raboltak el

külföld
2022 augusztus 15., 15:47

Négy hónappal azután, hogy Washingtonban fegyverrel fenyegetőzve elloptak egy Bruno nevű francia bulldogot, a hatóságok a szomszédos Prince George's megyében találtak rá az elpusztult kölyökre. A bulldogot a mikrocsipje alapján azonosították, a washingtoni rendőrség folytatja a nyomozást a mostani, illetve az április 13-án történt fegyveres rablás ügyében.

A kutyát Washingtonban, egy parkban sétáltatta gazdája még áprilisban, amikor valaki fegyverrel a kezében elrabolta az állatot. 15 perccel később a közelben elraboltak egy 11 hetes, ausztrál juhászkutyát is. A két kutya elrablásáról szóló hírek több ezer megosztást kaptak a közösségi oldalakon, végül az ausztrál juhászkutyát a rendőrség 30 órán belül megtalálta egy északkelet-washingtoni lakásban. A kutyán kívül még drogot, lőfegyvereket és lőszert is találtak, illetve négy felnőttet és három fiatalkorút, akiket megvádoltak.

link Forrás

A francia buldogot azonban nem találták meg, gazdája ezért pénzt gyűjtött, hogy magánnyomozót fogadhasson fel. Az egyelőre nem derült ki, hogy a francia bulldoggal mi történt, a Prince George's megyei rendőrség nem részletezte az ügyet. (Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.