Nem lesz vihar az OMSZ szerint, mehet a tűzijáték

időjárás
2022 augusztus 27., 11:50
comments 5

Az Országos Meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint szombat este a Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében több, máshol kevesebb lesz a fátyol- és gomolyfelhő. Az ország északnyugati, nyugati harmadában, felében előfordulhat záporeső, zivatar. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad, de zivatarok környezetében megerősödhet a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 21 fok között várható - írja a met.hu.

photo_camera Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Budapestre nem jósolnak vihart, így semmi akadálya az elhalasztott tűzijátéknak. Az augusztus 20-i központi tűzijátékot az operatív törzs azért fújta le, mert az OMSZ vihart jósolt estére, de a vihar végül elmaradt. A kormánypárti sajtóbirodalom nem is hagyja ezt szó nélkül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.