Felújított az MKKP két piliscsabai buszmegállót, állításuk szerint az önkormányzat inkább lebontja őket

belföld
2022 szeptember 02., 18:10

Négymillió forintért a elbontatja a piliscsabai önkormányzat azt a két buszmegállót, amit a párt aktivistái festettek ki, írja az Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Facebookon. Helyükre a Nyerges Zsolt és Mészáros Lőrinc tulajdonában levő Publimont kft. építhet újat – írja a HVG.

A párt azt írja, hogy Farkas András KDNP-s polgármester előterjesztésére szavazta meg az önkormányzat, hogy négymillió forintért bontsák el a két megállót. Azt is írják, hogy Publimont ingyen építi a megállókat, amiket cserébe reklámfelületként használnának.

„Mindez már csak azért is szomorú, mert a mostani megállóval semmi baj nincs, leszámítva persze hogy nem lehet rajta a pénzünkből kormánypropaganda” - írja az MKKP a bejegyzésben. Az ügyben petíció is indult.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.