Pokémon kártyával jutott be kocsmákba a fiatalkorú egyetemista, négy sörig bírta

italozás
2022 szeptember 03., 18:05
comments 24

Az egyik legértékesebb Pokémon kártyával, Charizarddal jutott be több bárba is a Georgiai Egyetem egy kiskorú hallgatója, írja a redandblack.

A hatóságokat éjfél után hívták ki, mert az egyetemista a hallt és a hálószobáját is összehányta. Eszméletlen állapotban találtak rá az ágyban. A jelentés szerint a rendőrök megpróbálták felkelteni a diákot, de az nem kelt fel. Még a pulzusát is megmérték, normálisnak találtatott.

Miután sikerült felkelteni (dezorientált állapotban volt), a diák elmondta, hogy négy sört ivott meg, és hogy Pokémon Charizard kártyájával jutott be a bárokba.

photo_camera A kép illusztráció. Fotó: Photo12 via AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.