Megszökött egy csimpánz a harkivi állatkertből, de az eső miatt nagy duzzogva visszament

ÁLLAT
2022 szeptember 06., 10:43

Szerdán az észak-kelet ukrajnai Harkiv lakói arra lettek figyelmesek, hogy egy csimpánz szabadon mászkál a városközpontban. Többen le is videózták, amint a Szabadság téren ráérősen sétálgat, nézelődik. A közeli Sevcsenko állatkertből szökött meg.

link Forrás

Később már az látható, ahogy a gondozója a földön guggolva próbálja megközelíteni és jobb belátásra bírni a csimpánzt, ám az elsőre nem állt kötélnek. Csakhogy aztán elkezd esni az eső, amitől a makacs majom egyik pillanatról a másikra meggondolja magát, odafut a gondozóhoz, felveszi a sárga esőkabátot, és hagyja, hogy visszatolják biciklin az állatkertbe. A Kharkiv Today újságnak az igazgató elmondta, hogy minden rendben van a majommal. (Kharkiv Today)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.