Huszonhároman haltak meg a kigyulladt vietnámi karaoke bárban

külföld
2022 szeptember 07., 13:04

Tűz ütött ki egy éjszakai bárban Vietnám Bink Duong tartományának egy városában kedd este. Szerdára 23-ra nőtt a halálos áldozatok száma, közölte egy helyi tisztviselő. A szám emelkedhet, mert tovább kutatnak a helyszínen.

photo_camera Fotó: STR/AFP

Kedd este nagyjából hatvanan tartózkodtak a harmincszobás szórakozóhelyen, amikor "a bár második emeletén ki ütött a tűz, és gyorsan tovaterjedt a harmadik emeletre, amely tele volt gyúlékony anyagokkal" - áll a Közbiztonsági Minisztérium közleményében.

Több áldozatra is a mellékhelyiségben találtak rá.

Az országban gyakran okoz problémát, hogy a szórakozóhelyek üzemeltetői lazán kezelik a rájuk vonatkozó előírásokat. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.