Kéthetes igazgatási szünetet rendeltek el a kormányhivatalokban

POLITIKA
2022 szeptember 30., 05:10
comments 11

December 22-től január 6-ig szünetelni fog a munka a kormányzat igazgatási szerveknél. Ide tartoznak a kormányhivatalok és a minisztériumok is, a külképviseletek viszont nem. A spórolás érdekében elrendelt igazgatási szünetet csütörtökön jelentette be Gulyás Gergely miniszter, mostanra viszont a rendeletet is közzétették.

A szünet idején nincs ügyfélfogadás, de ezek a napok nem számítanak bele az ügyintézési határidőkbe. A hivatali dolgozók kötelesek szabadságot kivenni.

photo_camera Várakozók a fővárosi kormányhivatalban Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.