Mészáros Lőrinc gyerekei villaparkot építenek az alcsútdobozi szőlőhegyen

Lezárt tartalom a Kör tagjainak gazdaság
2022 október 21., 12:13
comments 17

Rézhegy Öko Villapark néven egy 57 házas lakóparkot épít a Mészáros Lőrinc gyerekeinek (Ágnes, Beatrix és Lőrinc) tulajdonában lévő Fejér-B.Á.L. Zrt. Alcsútdoboz szőlőhegyi területén, derül ki nyilvános adatbázisokból. Ez gyakorlatilag egy komplett új falurészt jelent a Fejér vármegyei községben.

A felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt. tavaly áprilisban vette meg az alcsútdobozi önkormányzat által 2001-ben alapított Réz-hegy Településfejlesztő Kft.-t, amelynek október 6-a óta viszont már a Fejér-B.Á.L. Zrt. a tulajdonosa, a céget pedig átkeresztelték Rézhegy Öko Villapark Kft.-re.

A beruházásnak pedig már saját honlapja is van.

Lakjon és üdüljön egy helyen! A Vértes lábánál, látnivalók közelében, kikapcsolódásra alkalmas, békés, zöld környezet, elérhető infrastruktúrával. Az egyenként kb. 900-1000 m2-es, domboldali telkein, 57 darab különböző nagyságú, magas minőségű, korszerű, energiahatékony gépészeti rendszerrel épülő családi házak valamelyikében! A megvalósítás biztonságát, folyamatosságát, minőségét és a lakópark üzemeltetését szolgálja, hogy magunk vagyunk a beruházók, a kivitelezők és az értékesítők is

- olvasható a villapark oldalán.

A terület jelenleg így néz ki az elérhető galéria szerint:

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt