Pénteken már eshet a hó

időjárás
2022 november 15., 11:12

Péntekre északkelet felől a Kelet-európai-síkságot elárasztó hideg levegőből már az északi-északkeleti országrészbe is eljut annyi, amely épp átfedésbe kerülhet a csapadékkal, így az Időkép szerint aznap északon, északkeleten megérkezhet az első havazás.Természetesen leginkább a hegyekben maradhat meg a hó, de az előrejelzések szerint „helyenként síkvidéken is kialakulhat hólepel”. Azt írják, hogy a Zempléni-hegységben, a Bükkben és a Mátrában néhány centiméteres hótakaró is lehet.

A csúcshőmérséklet északon, északkeleten pénteken 0 és +4, máshol mág 5 és 11 fok között alakulhat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.