Télen is stílusosan

hirdetés
2022 november 15., 15:56
ad

A téli gardróbunk összeállítása nem könnyű feladat, hiszen a zimankó beköszöntével a divatos megjelenésünk mellett van egy igen fontos funkció is, amit szem előtt kell tartanunk, mégpedig az, hogy ne fázzunk!

A téli öltözködés a kabáttal végződik, ami korábban egyet jelentett a „színtelen” öltözködéssel, mivel a szürke, ködös, csapadékos idő tudat alatt befolyásolja választásunkat, így bátortalanabbul nyúlunk hozzá színesebb darabokhoz, ami igencsak egysíkúvá teheti megjelenésünk összképét. Jó hír, hogy ez már a múlté, mivel most már a hideg időben is megalkuvás nélkül maradhatunk hűek saját stílusunkhoz. Neked melyik a stílusod?

A Vintage nő

Ha visszafogott, szerény, mégis játékos darabokra vágysz. Ha téged is magával ragad a régi idők hangulata, ez egy tökéletes választás lehet számodra. A vintage mára egy stílusirányzattá nőtte ki magát. Mindig egyfajta bájt sugall és legfőbb „ereje” a pasztell színekben rejlik. A púderrózsaszín vagy mentazöld színeket remekül kombinálhatod természetes bézs árnyalatokkal is.

Az örök klasszikus, Navy

Az időtálló divat szerelmeseinek divatirányzatát Coco Chanel tette életre szóló viseletté. A stílus legikonikusabb színei a navy kék, piros, fehér szín, ami mindig eleganciát, békességet és erőt sugároz. E jellegzetes színek kombinálásával változatos szetteket alkothatsz meg magadnak, miközben stílusos megjelenést biztosítanak számodra.

Az ősz izgalmas színei, Forest

Az őszi erdő színei szemkápráztatók. Például a bordó, barna és sárga árnyalatok mindig melegséget és harmóniát árasztanak magukból. Így van ez az öltözködésben is. Az ősz színei soha nem hagyják, hogy beleszürkülj a hétköznapokba, ugyanakkor a visszafogottabb árnyalatok gondoskodnak a classy stílus megtartásáról. Az élénk és visszafogottabb őszi színek párosítása, izgalmas megjelenést biztosít viselőjének.

Inspiráló éjszakák, Mystic

Az esti égbolt színei vibrálók, misztikusak és kiismerhetetlenek. Ha téged is elvarázsolnak az éjszaka fényei és szeretnéd ezt profi szinten alkalmazni az öltözködésedben, bátran nyúlj a mélykék, fekete és a kontrasztosan csillogó mintázatokhoz. Az említett színek és minták kombinációi eleganciát és visszafogottságot kölcsönöznek viselőjüknek.

A budmil mindenkire gondol

A budmil tervezőcsapata a Te igényeidnek megfelelően álmodta meg az idei téli kabát kollekcióját, ahol egyedül a jó minőség változatlan, hiszen nagyon strapabíró, szín és formatartó alapanyagokból dolgoznak, melyek természetesen impregnáltak is.

Legyél akár nő vagy férfi, a klasszikus vagy színes darabokat kedvelő, nézz körül a budmil téli kabát kínálatából, és válaszd ki a hozzád legjobban passzoló darabot, mely a téli ruhatárad alapdarabja lehet.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.