További hét szexuális bűncselekménnyel vádolják Kevin Spacey-t

külföld
2022 november 16., 14:17
comments 4

Kevin Spacey-t további hét szexuális bűncselekmény elkövetésével vádolják, jelentette be az Egyesült Királyság ügyészsége.

Az ügyészég három esetben szeméremellenes testi sértés, három esetben szexuális zaklatás és egy személy esetében beleegyezés nélküli szexuális tevékenységre késztetése miatt emelt vádat. Kevin Spacey már korábban tagadta a három sértett által felhozott vádakat, akik mostanra a 30-as, 40-es éveikben járnak.

A 63 éves színészt egy másik ügyben október végén mentették fel New Yorkban. A pert Anthony Rapp indította Kevin Spacey-vel szemben, azt állította, hogy a színész 1986-ban egy bulin fogdosta őt, amikor Rapp még csak 14 volt. A most 50 éves Rapp 2020 szeptemberében nyújtotta be a keresetet, akkor 40 millió dollár kártérítést követelt. Végül Spcey-t azért mentették fel, mert nem tudták bizonyítani a zaklatást. (Guadrian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt