Boris Johnson újraindulhat a brit általános választásokon

külföld
2022 december 01., 15:37
comments 3

A híresztelések szerint a bukott brit miniszterelnök, Boris Johnson 2024-ben indulni fog újraválasztásáért Uxbridge és South Ruislip választókerületében, írja a Guardian.

Johnson 2015 óta a nyugat-londoni választókerület képviselője, 2017-ben 5034, 2019-ben 7210 szavazattöbbséggel nyerte meg a választás, ekkor már egyébként miniszterelnök volt. Információk szerint Boris Johnson már közölte is a helyi Konzervatív Párt vezetőivel döntését, hogy negyedjére is elindul a választókerületben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.