Csepregi Éva: Lenyűgöz Szijjártó Péter munkabírása és a kitartása

MUNKABÍRÁS
2022 december 12., 07:05
comments 158

„Politizálni nem szoktam, csak érzéseim vannak. És jó érzéssel tölt el, hogy jelenleg olyanok kezében van az ország irányítása, akik például az orosz-ukrán háború láttán békét akarnak, megoldást sürgetnek, és kiállnak a magyar érdekek mellett” – mondta Csepregi Éva, a Neoton Família énekesnője a Mandinernek adott interjújában, válaszul arra a kérdésre, hogy nem tart-e attól, hogy ezentúl azt mondják majd, Csepregi is a Fidesz embere lett.

photo_camera Fotó: Zih Zsolt/MTI/MTVA

Mert bár pár mondattal korábban arra a kérdésre, hogy a politikai mennyire játszik szerepet az életében, Csepregi azt válaszolta, hogy „általában” távol tartja magát tőle, a rögtön utána érkező kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter nemrég „maga hozta nyilvánosságra, hogy a Neoton és ezen belül Csepregi Éva nagy rajongója”, Csepregi elmondta, már azelőtt is találkozott Szijjártóval, hogy külügyminiszter lett belőle.

„Azóta többször is találkoztam vele a koncertjeinken, a Szép nyári nap című előadásunkon az Operettben pedig meginvitált a páholyába.” Ezután pedig kifejtette, hogy: „Nagyon hízelgő, hogy van egy fiatalember, aki még csak kisgyerek volt a Neoton nagy sikerei idején, ennek ellenére szereti a zenénket. Lenyűgöz Szijjártó Péter munkabírása és a kitartása. Folyamatosan úton van, rengeteget dolgozik.”.

Szijjártó Péter 2021 szeptemberében, amikor súlyemeléssel kezdte a napot Szlovéniában
photo_camera Szijjártó Péter 2021 szeptemberében, amikor súlyemeléssel kezdte a napot Szlovéniában Fotó: Szijjártó Péter/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.