Orbán Viktor is ott lesz a szerdai Kormányinfón

belföld
2022 december 20., 10:40
comments 20

Orbán Viktor is részt vesz a szerdán 10 órakor kezdődő Kormányinfón. Havasi Bertalan sajtófőnök szerint a miniszterelnök „értékeli az elmúlt évet, stratégiai képet vázol fel a Magyarország előtt álló kihívásokról, majd a hazai és külföldi újságírók kérdéseire válaszol”.

A Karmelita kolostorban tartott sajtótájékoztatón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár is részt vesz.

Orbán Viktor év végi vagy év eleji nemzetközi sajtótájékoztatója 2019 óta már-már hagyománnyá vált. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.