Egy vaddisznó miatt lezárták a Margitszigetet

ÁLLAT
2023 január 04., 16:01
comments 7

Frissítés 17:32

Valamivel 17 óra előtt feloldották szerda délután a Margitsziget lezárását - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A terület átvizsgálása során nem találták a vaddisznót, a szakember véleménye szerint a jól úszó állat már elhagyhatta a szigetet, ezért megszüntették a forgalomkorlátozást. Az emberek biztonsága érdekében a rendőrök továbbra is járőröznek.

Hatósági intézkedés miatt lezárták a Margitszigetet – írja a Magyar Hang. Információjuk szerint egy vaddisznó miatt zárták le és ürítik ki a szigetet. A lapnak Fülöp Gergely, a BRFK kommunikációs osztályvezetője megerősítette, hogy egy nagy testű vaddisznót láttak kószálni, ezért értesítették a területileg illetékes vadásztársaságot is. A BKK azt közölte, hogy autóval nem lehet behajtani a Margitszigetre, és a gyalogosforgalmat sem engedik be. Egy időre a 26-os busz közlekedését is leállították, de az kb. 16:45-kor már újraindult.

Vaddisznó
photo_camera Vaddisznó Illusztráció: Philippe-ROUZET/Flickr CC BY NC-ND 2.0


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.