Tánc a buszon hajnalban: indítsd a napot DJ Műsorvezető videódiszkójával!

idióta rekordok
2023 január 04., 06:45
comments 3

A 444 műsorvezetőit azért nevezik műsorvezetőnek, és nem mondjuk hírügyeletesnek, mert elvileg nemcsak hírekkel etetik, hanem szórakoztatják is az olvasókat, leginkább olyasmivel, amit ők maguk is szórakoztatónak találnak.

Úgyhogy fel a hangerőt, mert most DJ Harmincéves Koromig Magnóm Se Volt első 2023-as hajnali playlistje következik. Ami nem más, mint napindító videódiszkó iskolába és munkába zötykölődők számára, az íróasztalrabszolgákról és a kisgyerekükhöz láncoltakról nem is beszélve.

2023 kellemes abszolválásának kulcsa, hogy az első pillanattól ész nélkül bulizni kell, mintha nem lenne tegnap. Reggel ez különösen igaz, a valóság különben túlzottan is rányomja a bélyegét az egész napra

Yellow Claw presents €URO TRA$H - The Function Feat. Sky Sky

Máris őrülten csápolok az ebédlőasztalnál, hiszen semmivel sem lehet jobban bemelegíteni az amszterdami producerduó mély gondolati gazdagságú reggeli tech house tornájánál:

link Forrás

Jamie xx - KILL DEM

link Forrás

Nem indulhatott volna jobban az év: már vagy hússzor foteltáncoltam Jamie xx bomba jó számára, most sem bírok magammal, a macska úgy néz rám, mint azok a tüntető nénik, akik egy Erzsébet-híd-foglalás alkalmával egyszer testületileg megdobáltak aprópénzzel a melírozott hajam miatt. Mi lesz, ha kijön egy egész lemeznyi ebből?

Elli et Jackno: Main Dans La Main

link Forrás

Van vidámabb ennél a 80-as évekbeli francia minimálnál, amit ki más énekelne, mint a valaha volt legjobb uruguayi énekesnő? Szónoki kérdés volt!

Yemi Alade & Spice - Bubble It

link Forrás

Van jobb két szupercuki nigériai dancelhall-mesternőnél? Még átlátszóbb szónoki kérdés volt!

Iseo és Dodosound: Dance Forever

link Forrás

A legmenőbb navarrai sound system segít lehozni téged a 4-es 6-osról, engem pedig elindít a komoly hírek keresésének útján.

070 Shake: Cocoon

link Forrás

Nincs pörgős buli marha jó belassult hiphop nélkül, mondta Shake, majd marha jól belassult.

A végére pedig egy klasszikus dilizés, mármint nekem mindenképp klasszikus és dilinek vitathatatlanul dili:

Rat Boy: Wasteman

link Forrás

Jó rázást egész nap!!!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.