24 karátos arannyal bevont vibrátorokat loptak el egy spanyol szexshopból

bűnügy
2023 február 03., 19:40
comments 6

Több tízezer euró értékben loptak el vibrátorokat egy spanyolországi nagykereskedelmi szexhopból, írja az MTI. A nyolc vibrátor közül hat 24 karátos arannyal van bevonva, kettő pedig rozsdamentes acélból készült.

Egy jelenet az Austin Powers – Aranyszerszám című 2002-es vígjátékból
photo_camera Egy jelenet az Austin Powers – Aranyszerszám című 2002-es vígjátékból Fotó: Archives du 7eme Art/Photo12 via AFP

A három betörő a jelek szerint pontosan tudta, hogy mit keres, mondta az AFP-nek Idiared Aponte, a sevillai székhelyű cég kereskedelmi igazgatója. Az aranyozott vibrátorok ára 15 ezer eurónál, átszámítva 5,8 millió forintnál kezdődik, mondta Aponte. A rozsdamentes acélból készült termékek ára 3500 és 7000 euró között mozog. A kereskedelmi igazgató szerint nem lesz könnyű eladni a vibrátorokat, mert luxus és egyedi darabokról van szó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.