Lopott biciklit cserélt lopott biciklire

bűnügy
február 03., 20:29
comments 1

Egy este alatt két kerékpár ellopásával gyanúsít egy 47 éves bánszállási férfit az Ózdi Rendőrkapitányság.

A férfi január 31-én Ózdon ellopott egy lezáratlan kerékpárt, amivel aztán el is indult hazafelé. Útközben megállt Serényfalván a bolt előtt, ahol letámasztotta a biciklit. Innen viszont egy másik, szintén lezáratlan kerékpárral indult tovább.

A rendőröket nem sikerült összezavarnia, még aznap, Putnokon megállították a férfit, aki beismerő vallomást tett. Az előállított kerékpártolvajjal szemben felmerült a gyanú - alighanem joggal -, hogy nem ez az első, hasonló módon elkövetett lopása.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.