Elkergette a szatírt négy kőbányai lány

bűnügy
2023 február 28., 09:55

Szeméremsértés vétsége miatt indított nyomozást a X. Kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. október 2-án, délután két óra körül ment be egy kőbányai társasház lépcsőházába, ahol négy lány várt a liftre.

link Forrás

Amikor a lift megérkezett, és a lányok beszálltak, a férfi a sliccét lehúzva, a nemi szervét mutogatva próbált beszállni utánuk a liftbe, de a lányok kikergették.

A négy lány kirugdosta a liftből a szatírt.
photo_camera A négy lány kirugdosta a liftből a szatírt. Fotó: Screenshot - Police.hu

Mindezt rögzítették a lépcsőházban elhelyezett biztonsági kamerák is, így az ismeretlen tettesről jól azonosítható felvételek is készültek. A rendőrség ezért kéri, hogy aki felismeri a felvételeken a férfit, netán tudomása van tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban, akár névtelenségét megőrizve tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen is hívható, 06-80-555-111-es telefonszámán, vagy a szintén díjmentesen hívható 112-es segélyhívó számon. (Via Telex, Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.