Paris Hilton nyugtatókra ivott, hogy képes legyen megcsinálni a szexvideót akkori barátjával

bulvár
2023 március 06., 08:20

Nagyon kényelmetlenül érezte magát a szexvideó gondolatától, de akkori barátja addig erőltette, míg belement - írja Paris Hilton hamarosan megjelenő memoárjában, melyből a Sunday Times közölt exkluzív részletet.

Paris Hilton
photo_camera Paris Hilton Fotó: AUDE GUERRUCCI/AFP

Hilton 19 éves volt, amikor az eset történt, barátja, Rick Salomon pókerjátékos 31. A könyvben nem írja le a nevét, de egyértelmű, hogy róla van szó. A híresség azt állítja, nem sokra emlékszik abból az estéből, mert ivott és nyugtatókat vett be, mielőtt a felvétel készült. „Gyakran elmondta, hogy más nőkkel már csinált ilyet, de én furcsán és kényelmetlenül éreztem magam tőle. Mindig azt mondtam neki, hogy képtelen vagyok rá, túl zavarba ejtő.”

Bár nem volt képes annyira megbízni a férfiban, amennyi egy ilyen videóhoz szükséges, Salomon addig erőltette, amíg beleegyezett, és azt ígérte neki, hogy soha senki más nem fogja látni. „Azt mondta, ha nem teszem meg, egy-kettőre talál valakit, aki igen, és ez volt a legrosszabb, amit el tudtam képzelni – hogy dobjon ez a felnőtt férfi, mert én hülye kisgyerek vagyok, aki nem tudja, hogyan kell felnőtt játékokat játszani – írja Hilton. – Az az igazság, hogy érzéki értelemben is élni akartam. Olyan nőnek akartam érezni magam, aki jól érzi magát a bőrében.”

A 37 másodperces részlet 2003-ban szivárgott ki, épp mielőtt Paris Hilton tévés karrierje indult. Könyörgött Salomonnak, hogy ne hozza nyilvánosságra a teljes videót, de a férfi azt mondta neki, minden joga megvan hozzá, hiszen a felvétel övé, és a videó sokat ér. Hilton úgy érezte, vége az életének, és az önbecsülése, illetve a szüleivel újjáépített kapcsolata romokban hevert.

„Ha ez az én döntésem lett volna, felvállaltam volna – írja Hilton. – Kitartottam volna mellette, hasznot húztam volna belőle, minden képkocka eladásából szarrá kerestem volna magam, aztán átsasszéztam volna a bankba anélkül, hogy bárkitől bocsánatot kértem volna.” (Via USA Today)