Havas Henrik kitartóan ostromolta Vágó István feleségét

szerelem
2023 június 04., 09:39

Tegyük félre a hülyeségeket, és beszéljünk végre az élet legfontosabb témájáról, a szerelemről. A Blikk az úr napjának reggelén egy valódi szerelmi drámáról adott tudósítást.

Havas Henrik, a magyar közélet Párisz királyfija megpróbálta ellopni Vágó István felesége, alias Nyuszi szívét. Vágó 2010-es Kinyitom a számat című könyvében írta meg a történteket, amelyeket a Blikk most felidézett. Eszerint a kétezres évek elején Havas egy Heti Hetes-bulin indított rohamot Nyusziért.

„Talán nyolc évvel ezelőtt egy Heti Hetes-bulin voltunk. Régen szerepeltem benne, ezért sokáig rendszeresen meghívtak. Havas egész este szinte csak Nyuszival beszélgetett.”

„Aztán néhány nappal később lementünk a tengerpartra valahova. Látom, illetve hallom, hogy késő éjjel, miközben a barátainkkal Scrabble-t játszottunk a teraszon, a feleségemnek folyamatosan csipog a telefonja, újabb és újabb sms-eket kap. Kérdem tőle, hogy ki az. Mondja, Havas. És mit ír? Megmutatta. A lényeg: találkozni akar vele.”

A történet szerint Nyuszi ezt követően Havasnak szegezte a kérdést: nem zavarja-e, hogy neki férje van? Havas pedig válaszában jelezte, hogy nem. Erre már Vágó István vette át Nyuszi telefonját, és ő írt a nyomuló kollégának:

„Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?”

Párisz a Start Magazinban reagált a történetre. Szerinte félreértés történt:

„Ez egy régi, szomorú történet. Vágóék valahol az Adrián nyaraltak, és Pista rajtakapta a feleségét, hogy velem sms-ezik. Pontosan emlékszem, arról tájékoztattam Juditot, hogy másnap esős időre számítunk Pesten, úgyhogy valószínűleg moziba megyek. Szegény Pista! valamit félreértett. (...) De hogy ezt miért kellett elújságolni egy bulvárlapnak, azt már én nem értem. Volt dolgom már néhány férjjel, de ilyen hülyével még nem.”

További részletek a friss Blikkben.